Heerlijk bevallen in bad!


Steeds vaker bevallen vrouwen in bad. En dat is natuurlijk niet zomaar! Het bevalbad geeft je een natuurlijke vorm van pijnstilling tijdens de ontsluiting en geboorte van de baby. Hierdoor voel je je vaak heerlijk ontspannen. Geboortevoorbereiding biedt jou de mogelijkheid een bevalbad te huren zodat je er niet zelf eentje hoeft te kopen.


Bevalbad huren

Huur je eigen Birth Pool in a Box Regular PRO bij Geboortevoorbereiding. Alles wat je nodig hebt, zit in het pakket inclusief alle accessoires en een duidelijke instructie. 

Het bevalbad wordt compleet verhuurd met een persoonlijke hoes (ter waarde van 40 euro) voor 100 euro inclusief BTW. Daarnaast betaal je een borg van 100 euro.


Voorwaarden

Je huurt het bevalbad in een periode van 5 weken vanaf 37 tot 42 weken. Een eventuele verlenging van de huurperiode is mogelijk, in overleg en alleen als het bad niet aansluitend gereserveerd is. Mocht je toch niet in het bad kunnen bevallen dan betaal je toch de volledig huur. Je kunt dan wel de hygi├źnische hoes onbeschadigd in de verpakking retourneren. Hierna ontvang je het bedrag van de hoes retour. 


Bel voor meer informatie 06 - 33 92 34 77 of vul het contactformulier in.