Een fijne voorbereiding op je bevalling!


Wil je graag alles weten over de bevalling maar ga je liever niet naar een groepscursus? Bij Geboortevoorbereiding kun je een volledige zwangerschapscursus van één of twee bijeenkomsten volgen. De cursus wordt bij jou thuis gegeven of op een plaats waar jij dit graag wilt.


Een bijeenkomst duurt een dagdeel. Je kunt zelf kiezen of je de cursus overdag of 's avonds wilt volgen. Wil je het liever op een weekenddag? Ook dat kan natuurlijk!


Met deze zwangerschapscursus krijg je de mogelijkheid om je alleen, of samen met je partner, in korte tijd voor te bereiden op de geboorte van je baby. 


Ontvang uitgebreide informatie, krijg tips & tricks en leer de juiste technieken. En er is natuurlijk alle ruimte om alles te vragen of te overleggen.


Zo ga je na deze cursus vol vertrouwen je bevalling tegemoet!


Wat komt er allemaal aan bod?

- De laatste periode van je zwangerschap

- Het begin van de bevalling

- De ontsluitingsfase

- De laatste fase van de bevalling en de geboorte

- Verschillende ademshalingstechnieken

- Pijn tijdens de bevalling: hoe ga je ermee om?

- Eerste contact en binding met je baby


Eén of twee sessies

Je kunt kiezen uit één of twee sessies. Bij één sessie bespreken we de bovenstaande onderdelen. Ga je ook voor een tweede sessie, dan kunnen we bijvoorbeeld samen het geboorteplan samenstellen of andere onderwerpen, zoals een keizersnede of een badbevalling, bespreken.


Kortom, in onderling overleg zoeken we naar een invulling die helemaal aan jouw of jullie wensen en ideeën tegemoet komt.


Tarieven

Eén sessie van twee en een half uur:                100 euro

Twee sessies van elk twee en een half uur:    180 euro 


De genoemde prijzen zijn exclusief reiskosten à 25 cent per kilometer.

Bel voor meer informatie 06 - 33 92 34 77 of vul het contactformulier in.